Portes obertes: 4 març 2017

El proper 4 de març hi ha la jornada de portes obertes a l’escola: benvinguts i benvingudes a la nostra escola! Al web de l’escola trobareu informació dels horaris.

Els companys i companyes de l’Afa Montseny estaran a l’escola per presentar l’Afa, acompanyar-vos a la visita i resoldre totes les qüestions que tingueu relacionades amb les activitats que portem a terme.

Aquests dies ja estem rebent moltes preguntes per part de pares i mares que volen conèixer les tasques que fem des de l’Afa i per fer-nos arribar preguntes com les que recollim a continuació:

Quina quota es paga a l’Afa Montseny? La quota és de 35 euros l’any per família.
Quan es paga la quota de l’Afa? La quota es pot pagar durant els dies de matrícula escolar (el mes de juny) o bé durant el primer trimestre escolar.

Com es paga la quota de l’Afa? La quota es pot pagar mitjançant un ingrés la nostre compte bancari (aquestes dades les facilitem, juntament amb l’escola, amb els paper de la matrícula del mes de juny). També tenim aquestes dades penjades al plafó d’informacions de l’Afa, que trobareu a l’entrada del despatx de l’Afa. També es pot pagar en efectiu, contactant amb els companys i companyes de l’Afa.

Com puc contactar amb l’Afa? A través del nostre correu electrònic: afamontseny@gmail.com. També tenim una bústia blanca a l’entrada de l’escola. I a la porta del despatx hi tenim un cartell amb els horaris d’atenció.

Les activitats extraescolars les organitza l’Afa? Sí, i teniu informació de les activitats extraescolars i dels serveis d’acollida al nostre lloc web “comissió extraescolars”. Durant el mes de juny ja es comencen a avançar les informacions de les activitats extraescolars del curs següent. Hi ha activitats que les fem conjuntament amb l’Afa de l’Escola Farigola.
Hi ha Casal d’estiu? Sí! L’organitza l’Afa del Montseny juntament amb l’Afa de l’escola Farigola i s’utilitzen els espais d’ambdues escoles.

El menjador el gestiona l’Afa? No, a l’escola Montseny el menjador el gestiona la mateixa escola. Trobareu informació al lloc web de l’escola. Tanmateix, la comissió de menjador de l’Afa fa un seguiment molt acurat de la gestió del servei de menjador i de l’equip de monitors i monitores que hi treballen i trobareu més informació a l’apartat de la “comissió de menjador” del nostre lloc web.

Quines comissions hi ha a l’Afa Montseny? Tota la informació la trobareu al nostre lloc web i als posts del bloc.

Què són els Diumenges a l’hort? Un diumenge al mes ens trobem a l’hort de pares i mares que l’Afa té al Bosc del Turull. Cuidem l’hort i fem tallers amb els nostres fills i filles i acabem la trobada amb un bon pica a pica! La comissió de l’hort organitza les activitats i gestiona i marca les pautes dels cultius. Grans i petits gaudim del Bosc del Turull! Tothom hi està convidat!

Què és el Bosc del Turull? El Bosc i la seva Aula ambiental són un equipament municipal d’educació ambiental centrat en el coneixement i la protecció del bosc i adreçat a la ciutadania en general i en especial a les escoles i instituts de la ciutat. L’Escola Montseny, entre d’altres entitats, hi té un hort que cuida amb els alumnes i fa un ús important dels espais del bosc durant les hores lectives donat el projecte pedagògic de l’escola.

Què són els Patis Oberts? Els Patis Oberts són una iniciativa municipal que permet que els patis d’algunes escoles quedin oberts al públic algunes tardes d’entre setmana i també del cap de setmana i de l’estiu. A l’escola Montseny, cada tarda de divendres hi ha Pati Obert i acollim a l’escola veïns i veïnes del barri. Tothom hi està convidat i és un espai de jugar i parlar!

Puc participar a l’Afa i a les seves comissions? És clar que sí! Tothom serà molt benvingut! Us hi esperem!

Esperem totes les vostres preguntes: afamontseny@gmail.com

Gràcies!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s