Reunió Informativa Casal Estiu 16.04 a les 17h

Benvolguts pares i benvolgudes mares,

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que el  proper dijous dia 16 d’abril a les 17.00h tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola Montseny (c/del Torrent del Remei, 2 -10) la reunió informativa sobre els ajuts econòmics pel casal d’estiu.

Moltíssimes famílies, sinó totes, podreu optar als ajuts econòmics ja que aquest any han ampliat els barems econòmics per poder-los sol·licitar. Aquests ajuts econòmics us permetran subvencionar, durant un màxim de dues setmanes, el 30%, 60% o fins i tot el 90% del cost de l’activitat.

El període d’entrega de les sol·licituds pels ajuts econòmics serà del 20 d’abril fins el 4 de maig (deixar les sol·licituds a recepció de l’escola farigola o de l’escola Montseny, o bé entregar físicament els dilluns i dimecres d’aquest període de 16.30 a 17.30h a l’escola Montseny -pregunteu per en Sergi-). 

Els formularis de sol·licitud estaran disponibles el mateix dia de la reunió (amb el segell original corresponent) o bé el podreu demanar també els dilluns i/o dimecres del període del 20 d’abril al 4 de maig en horari de 16.30 a 17.30h a l’Escola Montseny -pregunteu per en Sergi-.

A continuació teniu la información económica básica dels ajuts:

IMPORTANTÍSSIM!!!!!

AJUTS ECONÒMICS PER A (GAIREBÉ) TOTHOM: De cara a aquest any els barems per atorgar els ajuts econòmics s’han ampliat de manera que augmenten les probabilitats de poder obtenir l’ajut i/o que aquest sigui de major quantia (en funció de si us trobeu en el tram d’ajut del 30%, 60% o 90%) .

NOTA IMPORTANT: Quan parlem d’unitat familiar ens referim a Mare, Pare o tutor/a  i  fills que convisquin al domicili (avis/-es, tiets/-es, cosins/-es, … no es contemplen).

Les quantitats en euros sempre es refereixen a ingressos en brut.

Els ingressos bruts  anuals fan referència a  la renda de l’exercici 2013.

EXEMPLE  1: Suposem que una familia constituïda per pare, mare, un nen i un nena.  El pare té uns ingresos anuals declarats de 20.000 euros bruts i la mare de 22.000 euros bruts. Entre tots dos sumen uns ingresos de 42.000 euros bruts anuals (els dos fills òbviament no treballen) de manera que la unitat familiar com a tal ingressa aquests 42.000 euros bruts anuals. Donat que la familia està constituida per 4 membres (pare, mare, nen i nena) dividim aquests 42.000 euros entre els 4, donant com a resultat que per cada membre de la unitat familiar hi ha un ingrés de 10.500 euros bruts. En aquest cas estaríem en el tercer tipus d’ajut econòmic de manera que els hi correspondria l’ajut econòmic del 30% del cost real. (Aquest ajut només es pot aplicar a un màxim de dues  setmanes del casal)

EXEMPLE 2: Suposem que una familia monoparental  constituïda per pare, i dos fills, un nen amb discapacitat i un nena.  El pare té uns ingresos anuals declarats de 24.000 euros bruts (els dos fills òbviament no treballen). Així doncs,  la unitat familiar com a tal ingressa aquests 24.000 euros bruts anuals. Donat que la familia està constituida per 3 membres (pare, mare, nen i nena) dividim aquests 24.000 euros bruts entre 4, ja que el nen al patir una discapacitat compta per dos. El resultat és que que per cada membre de la unitat familiar hi ha un ingrés de 6.000 euros bruts. En aquest cas estaríem en el primer tipus d’ajut econòmic, de manera que els hi correspondria l’ajut econòmic del 90% del cost real. (Aquest ajut només es pot aplicar a un màxim de dues  setmanes del casal).

Així doncs, us esperem el  dijous dia 16 d’abril a les 17.00h a la sala d’actes de l’Escola Montseny per aclarir informar-vos dels passos a seguir per sol·licitar els ajuts, documentació que s’ha d’adjuntar i per aclarir qualsevol dubte que pogueu tenir al respecte.

Atenta i cordialment,

Direcció i coordinació del Casal d’Estiu Montseny-Farigola

   

 

  

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s