Resum Jornada a l’hort 12.04.2015

Avui moltes famílies de l’escola ens hem reunit al Bosc del Turull per realitzar diverses activitats: hem realitzat un mapamundi de colors, hem treballat l’hort, hem decorat l’arbre del costat de l’hort amb els treballs d’argila que vam fer durant la trobada anterior, hem cantat, ballat, hem compartit el menjar, …molts bons moments que són possibles gràcies a la Comissió de Medi Ambient, que coordina aquestes trobades i avui també al Projecte al Món a la Meva Escola que ha facilitat el taller del Mapamundi..i esclar a totes les famílies que hi heu participat!

Moltes gràcies a tothom! 

mapamundi de colors

  

cantant i ballant al costat del tipi

  

les maduixes creixen

  

l’hort està brotant

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s