Acollida Jornada Intensiva

Bon dia famílies!

Us recordem que avui comença la jornada intensiva, per aquelles famílies que van presentar la butlleta a la bústia de l’AMPA sol.licitant el servei d’acollida de 15.30h a 16.30h sapigueu que els vostres fills i filles avui ja comencen amb aquest servei, l’abonament de l’import del servei es farà durant aquesta setmana. Els infants que necessitin fer ús del servei dies puntuals hauràn d’avisar pel matí i abonar 4€/dia.

Pels infants que també necessitin el servei de Ludoteca de 16.30h a 17.30h, actiu durant tot l’any, sapigueu que continua funcionant de la mateixa manera, podeu fer ús del servei com al llarg del curs.

Qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del nostre mail ampamontseny@yahoo.es, o xarxes socials

Que tingueu una bona setmana

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s