Projecte coeducació & Sisè

Les noies i nois de 6è de l’Escola Montseny van rebre als alumnes del mateix curs de l’Escola Joan Miró la setmana passada i al pati de la pista van fer un seguit d’activitats artístiques basades en els aprenentatges relacionats amb la coeducació que estàn rebent a l’escola de la mà de Fil a l’Agulla. Posteriorment el Montseny va retornar la visita i van seguir les tasques iniciades. Avui, 8 de març, els nois i noies d’ambdós escoles s’han trobat a la Plaça dels Àngels, davant mateix del MACBA, on han fet la cloenda amb una obra d’art efímer: entre tots i totes han realitzat una casa amb diferents materials. La podeu visitar fins a les 17:45h d’avui. 

  

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s