Reunió proves LOMCE

Reunió urgent en relació a les proves de tercer i sisè 

Dimecres 30 Març a les 19h

Escola Patronat Domènech
Informar-vos que paral•lelament la xarxa XEI ( Xarxa Escoles Insubmisses a la LOMCE) hem presentat una petició al Síndic de Greuges per a la suspensió de forma immediata de la convocatòria de les proves d’avaluació de tercer i sisè de primària. Aquesta actuació estaria dins de les anomenades accions jurídiques. 

Els motius de la petició es basen en la incertesa política i la majoria parlamentària contrària a la LOMCE, en la incertesa normativa i jurídica que es reflexa en la caòtica i desigual implantació de la LOMCE arreu d’Espanya i en el suport social majoritari d’insubmissió a la LOMCE.

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s