Campus Olimpia 2016

Campanya Vacances d’Estiu 2016

Com cada any en aquestes dates, molts pares i mares comencen a informar-se sobre les activitats a les quals es podran inscriure els infants i adolescents d’1 a 17 anys durant les vacances d’estiu.

L’ajuntament de Barcelona a través del web:

https://vacances.barcelona.cat/ca/#.VweDbPmLS71

dóna a conèixer a les famílies l’àmplia oferta d’activitats multidisciplinàries que hi ha programades per l’estiu (Campus Olimpia). Hi ha més de 750 activitats diferents i més de 200.000 places per donar resposta a la demanda social. Totes compten amb la col·laboració de diferents entitats, tant de lleure com socials i esportives, que treballen per a que l’organització, gestió, accessibilitat i continguts siguin un èxit.

Si voleu agafar número pel optar al sorteig de les activitats dels Campus Olimpia teniu temps fins el dia 11 d’abril.vacances_ajuntament_cat

 

 

 

Sapigueu que aquest any l’AMPA Montseny conjuntament amb l’AMPA Farigola i Associació Esportiva Ciutat Vella tornarem a ofertar el Casal d’Estiu a les instal·lacions d’ambdues escoles per tal d’oferir un casal esportiu de qualitat i de proximitat per les famílies de les dues escoles i del Barri. Pròximament més informació.

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s