Enquesta sobre el model de barri

En el link que segueix trobareu una enquesta per a valorar les transformacions urbanístiques dels nostres barris. És anonima i us portarà només 2 minuts.

https://docs.google.com/forms/d/1-LpHR4qgnu5TzmPttQHKM3tkp4kh9iQ9w6zTvgKPgEQ/edit

“Soc el Joan Adell, ex-alumne de lEscola Farigola de Vallcarca. Estic realitzant el Treball Final de Grau de Sociologia que tracta l’urbanisme al barri de Vallcarca. Una part del treball pretén captar la percepció que tenen els veïns i les veïnes respecte la situació actual del barri, és per aquest motiu que demano la vostra col·laboració, que serà fonamental per la elaboració del treball. El qüestionari és completament anònim i la informació obtinguda serà degudament tractada, obtenint unes conclusions que ajudaran tant en la construcció del barri com en la convivència veïnal. El treball també conta amb la participació de les Associacions de Veïns de Vallcarca i del conseller d’urbanisme del Ajuntament de Gràcia Albert Soros. Moltes gràcies per el vostre temps i la vostra participació.”

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s