ENQUESTA FaPaC

Des de la FaPaC ens fan arribar aquest mail, es tracta d’una enquesta per a valorar les necessitats de les famílies. Us adjuntem el mail complert:

Benvolguts/des,

 Com sabeu participem amb les administracions a través de diferents obsevatoris, arrel de la darrera reunió de l’Observatori Català de la Família es va presentar una enquesta per a valorar diversos aspectes de l’actual Pla integral de suport a les Famílies i aquelles millores i actuacions que caldria incloure en el nou Pla que s’està elaborant.

Us poso una mica en antecedents. l’any 2012 la Secretaria de Família va impulsar el Pla integral de suport a la família de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2016 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les famílies, i ara estan estudiant els resultats. Per al nou Pla 2017-2020 que estan dissenyant volen comptar amb la màxima participació dels ens i les entitats que, dia a dia i, des dels diferents àmbits, treballeu amb elles per orientar-les i acompanyar-les en la resolució de les seves problemàtiques.

 Per això us demano que si teniu uns minuts (sobre 5 minuts) respongueu l’enquesta de l’observatori com a pares/mares/families de la vostra ampa.

 https://goo.gl/forms/FSTgQHGzZdMtbAGE3

 La vostra opinió i els vostres comentaris són vitals per tal de poder identificar les necessitats d’aquestes famílies, saber quins són els col·lectius que cal prioritzar i detectar quines accions s’haurien de dur a terme al més aviat possible per reforçar-les i donar-los suport.

 L’enquesta estarà activa fins el proper 4 de novembre.

Gràcies per endavant

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s