13-12-16 Concurs d’idees per a Vallcarca

El proper dimarts dia 13 de desembre de 2016, de 18:30 a 21:00 h. a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps, 20-22) es celebrarà la Jornada oberta al veïnat de presentació del Concurs d’Idees per a Vallcarca.

La Comissió d’Afers Exteriors de l’Afa Montseny farem una intervenció de cinc minuts com a membres de la taula de Vallcarca.

 Es pretén informar al veïnat del Concurs d’Idees, transmetre als equips concursants els paràmetres, criteris i marc del concurs i transmetre als equips concursants les opinions, problemàtiques i necessitats del veïnat.

El Concurs d’Idees és promogut per l’Ajuntament i té per objectiu atreure les millors propostes per formular una modificació del Pla general metropolità (PGM) a Vallcarca. La proposta escollida servirà de base per elaborar un projecte que reculli les demandes veïnals per a l’àmbit comprès entre els carrers de Farigola, Cambrils, Calendau, Gustavo Adolfo Bécquer i l’avinguda de Vallcarca.

Per a una informació més complerta podeu consultar:

http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/concurs-vallcarca

Esperant la vostra assistència

jornada-concurs-vallcarca_001

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s