Resum “Diumenges a l’hort” 15-1-17

El diumenge 15 de Gener vam fer la primera jornada a l’hort del nou any. Aquest cop no hi havia programat cap taller ja que després de les vacances de Nadal calia fer manteniment dels horts. Així, en la jornada, les famílies van cuidar de l’hort dels nens i del jardí de papallones traient males herbes i picant la terra més compactada perquè pogués aguantar millor la humitat, entre altres coses. A més a més, es va fer el seguiment de les boles de llavors (Nendo Dango) que s’havien plantat en el darrer taller, comprovant que ja havien començat a créixer. També es va veure que havien crescut altres plantes que estaven tapant la llum a les aromàtiques, amb el que es va procedir a netejar les parcel·les perquè aquestes poguessin créixer millor.

 

És important recordar que l’hivern està sent sec amb el que les llavors necessiten molt de rec per evitar que les plantes es sequin al poc de germinar. I per això és important que hi hagi voluntaris que s’encarreguin del manteniment ja que sinó és molt difícil mantenir projectes de Natura.

 

Com sempre vam acabar la jornada molt animada amb el picnic familiar i es va començar a notar el fred. L’hivern ja és aquí!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s