L’ experiència de l’hotel d’insectes de l’Escola Montseny viatja a París!

El proper dissabte 1 d’abril, la Clara Primante, de la Comissió de Medi Ambient i hort, viatja a París per explicar l’experiència de l’hotel d’insectes que s’ha creat al Bosc del Turull des de fa més d’un any, gràcies a l’organització de la Comissió de Medi Ambient i a la participació de les famílies que han anat a les jornades de l’hort.

La jornada està organitzada per l’Associació Abeille Machine i es titula “Abeilles des ruches, Abeilles sauvages ?” i la nostra companya Clara presentarà la ponència “Nichoirs, hôtels à insectes : comment construire un projet pédagogique avec les écoles autour des abeilles sauvages ? Une expérience de l’école Montseny à Barcelone”.

El projecte “Hotel d’insectes” de l’Escola Montseny, ubicat al Bosc del Turull, es va crear durant el curs escolar 2015/16, gràcies a l’esforç conjunt entre l’Escola Montseny, els pares i mares de l’Afa i l’entitat SCEA. És un projecte d’educació ambiental que té com a objectiu l’estudi i foment de la biodiversitat a l’espai urbà de la ciutat de Barcelona. Aquest hotel d’insectes és una estructura dinàmica en contínua evolució, totalment a disposició dels alumnes de l’escola, construïda amb i per als alumnes a partir de materials reciclats. Actualment, l’estructura ha estat escollida com a lloc de nidificació d’algunes espècies d’abelles solitàries. L’escola Montseny és una de les poques escoles que disposa d’un hotel d’insectes com a eina pedagògica i totes les famílies de l’escola col·laboren en el seu manteniment.

Teniu tota aquesta informació més ampliada i detallada al web de la Comissió de Medi ambient de l’Afa Montseny i al twitter.

Tots som Afa, Tots som Montseny i…cap a París!

Conference-1er-avril-Abeilles_web

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s