Manifestació Veïnal – “Salvem el Nucli Antic de Vallcarca”

Des de l’ Associació de Famílies d Alumnes de l’ Escola Montseny us convidem a formar part de la manifestació unitària sota el lema Salvem el Nucli Antic de Vallcarca. Barcelona no està en venda del proper dissabte 13 de maig a les 11h del matí.

Recorregut provisional a falta de confirmació per part de l’ Ajuntament:

Sortida plaça Lesseps – recorregut per Avinguda Vallcarca – carrer Argentera- Plaça Uri Caballero  (Vehicles desviats pel carrer Bolívar)

Com sabeu, la llicència atorgada a Nuñez i Navarro al bell mig del nucli antic del barri, posa en perill els consensos generats entre les diferents associacions i entitats del barri.

Des de l’ AFA del Montseny us convidem a formar part d’aquesta  manifestació inclusiva, transversal, unitària  i festiva. Per això cridem a  tots els veïns i veïnes a sumar-s’hi. Ens agradaria molt poder comptar amb vosaltres per encapçalar aquesta marxa, junt amb les altres entitats que ho vulguin,  que té l’únic objectiu  de mostrar l’ unitat veïnal i la defensa  d’ un model de barri consensuat i compartit per tots i reflectit a les conclusions de jornades El barri que volem de novembre de 2014 organitzades per l’ Ajuntament. Us fem arribar també  la imatge / reclam de la manifestació per a què en feu difusió.

Volem defensar un model de barri consensuat per tots i ara amenaçat. Només amb tots vosaltres serem prou forts per a que es respectin els consensos.

AFA ESCOLA MONTSENY

13M-1

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s