Resum “Diumenges a l’hort” 14-5-2017

Aquest darrer cap de setmana, des de la comissió de Medi Ambient de l’AFA de l’Escola Montseny, hem volgut posar el nostre granet de sorra a les reivindicacions veïnals per un barri més sostenible, més amable amb les famílies i més coherent amb el nucli antic de Vallcarca. Per tot això, no només vam participar a la manifestació del dissabte sinó que també, el diumenge, en la trobada mensual a l’hort vam aixecar el tipi. Símbol del nostre convenciment que sense respectar la Natura no hi ha creixement possible, que sense el treball comunitari de tots no es pot construir la societat justa que tots anhelem. Visible des de molts punts del barri, en especial des del viaducte, pares, mares, nens i nenes vam aixecar junts els pals del tipi, els vam lligar i vam cobrir-los amb la tela creant un espai fresc i ombrívol on tots junts vam cantar cançons i gaudir de la tranquil·litat i el repòs d’un diumenge de primavera en un bosc al bell mig de la ciutat.

Però com que no ens agrada estar sense fer res també vam dedicar bona part del matí a netejar d’herbes tant l’hort dels nens com el jardí de papallones on a més vam plantar més flors per acompanyar la ruda, el fonoll i els alls que havíem plantat en anteriors diumenges. I les papallones ja estan començant a venir i gaudir de l’espai que els hi estem creant amb tanta cura i dedicació.

I per acabar el diumenge i païr el dinar comunitari que vam fer entre tots, vam confeccionar bossetes de tela que després vam omplir amb eucaliptus, maria lluïsa, romaní, espígol…

per tal de tenir petits saquets d’aromàtiques per vendre durant la Primavera Verda al Coll d’aquí a ben poquets dies. Us esperem allà i al darrer diumenge a l’hort el proper 11 de juny! No us ho podeu perdre!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s