Pel 22 de setembre “Dia sense cotxes”

Estem en la “Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura” i per aquest divendres, 22 de setembre, que és el “Dia sense cotxes”, l’Escola i l’AFA Montseny hem organitzat una activitat per a les nenes i nens de l’escola i per a totes les families!!!

PINTEM L’ASFALT – MOBILITAT SEGURA i NETA!

A les 15h els cursos de P4 i P5 aniran al carrer Farigola, davant del parc de les fustes, faran una pintada de l’asfalt amb guixos (herbes, arbres, flors i voreres més amples). Reivindicació d’una mobilitat segura, sostenible, neta i còmoda al barri de Vallcarca i el Coll. I després d’ells ens afegirem les families per acabar de pintar-ho, fins a les 17,30h.

També participen en l’activitat les nenes i nens de l’Escola Farigola!! Així ens agermanarem encara més!!

Díptic-2

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s