Resum “Diumenges a l’hort” 21-1-18

El primer diumenge a l’hort del nou any 2018 va tenir un regust amarg perquè encara eren visibles les restes dels actes vandàlics que, entre altres, van fer malbé el tipi de l’AFA.

 

 

A més a més, degut als forts vents de la nit anterior, la plaça de l’esplanada estava plena de brutícia i restes de runes que podien resultar perilloses pels nostres infants. Així doncs, el primer que vam fer va ser endreçar, recollir i netejar tot el que vam poder per tenir un espai en condicions. I per simbolitzar que a la Natura i a la vida no l’atura res, com a primera activitat de l’any vam plantar un cirerer nou al jardí de les famílies amb l’ajut dels nens i nenes que es van acostar al Turull en aquest diumenge ventós de gener.

 

Primer de tot vam treure l’antic cirerer mort per a continuació engrandir el forat i finalment, després de posar una capa de compost, trasplantar del test el nou cirerer.

 

Una bona regada a l’arbre i a les plantes del voltant va servir per finalitzar les tasques de la jornada i donar el tret de sortida al dinar comunitari amb què tradicionalment acabem els diumenges.

 

I després del menjar, vam jugar tots plegats al clàssic, però sempre divertit, joc del mocador. El diumenge havia començat ventós i mig ennuvolat, però poc a poc, el sol es va anar imposant, el vent parant i les temperatures pujant, de manera que, el que havia començat com una jornada trista, va acabar amb l’alegria i l’esperança dels nous començaments.

 

Al febrer descansarem i no hi haurà jornada a l’hort, però al març tornarem amb força i organitzarem un taller per fer nous nius per l’hotel d’insectes.

 

No us ho perdeu!

Anuncis

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s