Resum “Diumenges a l’hort” 21-1-18

El primer diumenge a l’hort del nou any 2018 va tenir un regust amarg perquè encara eren visibles les restes dels actes vandàlics que, entre altres, van fer malbé el tipi de l’AFA.

 

 

A més a més, degut als forts vents de la nit anterior, la plaça de l’esplanada estava plena de brutícia i restes de runes que podien resultar perilloses pels nostres infants. Així doncs, el primer que vam fer va ser endreçar, recollir i netejar tot el que vam poder per tenir un espai en condicions. I per simbolitzar que a la Natura i a la vida no l’atura res, com a primera activitat de l’any vam plantar un cirerer nou al jardí de les famílies amb l’ajut dels nens i nenes que es van acostar al Turull en aquest diumenge ventós de gener.

 

Primer de tot vam treure l’antic cirerer mort per a continuació engrandir el forat i finalment, després de posar una capa de compost, trasplantar del test el nou cirerer.

 

Una bona regada a l’arbre i a les plantes del voltant va servir per finalitzar les tasques de la jornada i donar el tret de sortida al dinar comunitari amb què tradicionalment acabem els diumenges.

 

I després del menjar, vam jugar tots plegats al clàssic, però sempre divertit, joc del mocador. El diumenge havia començat ventós i mig ennuvolat, però poc a poc, el sol es va anar imposant, el vent parant i les temperatures pujant, de manera que, el que havia començat com una jornada trista, va acabar amb l’alegria i l’esperança dels nous començaments.

 

Al febrer descansarem i no hi haurà jornada a l’hort, però al març tornarem amb força i organitzarem un taller per fer nous nius per l’hotel d’insectes.

 

No us ho perdeu!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s