Fem Mercat 7-4-18

Ja només queden uns dies pel #FemMercat

El dia 7 d’abril tornarem a fer de la plaça un espai d’intercanvi i aprenentatge amb el 2n Fem Mercat a Vallcarca. Podreu gaudir d’un munt d’activitats i espais entorn el #ConsumConscient que diferents col·lectius del barri han organitzat per vosaltres!

I recordeu, si us agradaria que el #FemMercat es realitzés al barri de forma periòdica, fins el dia 12 d’abril a les 23:59h podeu col·laborar a la campanya de microcenetatge amb el #matchfunding de #Conjuntament. Teniu moltes recompenses per triar! Ens ajudeu?

👉🏼👉🏼goteo.cc/femmercat

IMG_3166.JPG

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s