Nius d’abelles a l’hort

Nou curs, vells projectes, nous resultats! Recordeu el taller que ens va fer la Clara Primante durant un dels diumenges a l’hort al Turull, on ens va explicar com eren els nius de les abelles? Per si encara no éreu a l’escola, aquí teniu el resum de la jornada d’aquell dia: https://afamontseny.com/2017/03/30/resum-jornada-a-lhort-12-3-17/. Una de les coses que vam fer va ser utilitzar provetes de vidre transparent per després poder veure l’estructura dels nius. Doncs bé, ara us podem ensenyar els resultats: en els brics de llet hem trobat 77 nius, en les canyes 63 i en les fustes 122. Espectacular! I en els brics les abelles també s’han instal·lat en les provetes i ara podem veure de veritat com és un niu d’abelles per dins! Extraordinari! Vegeu les fotos més avall. No podem més que felicitar i agrair la magnífica feina i dedicació de la Clara.

I si en voleu saber més i aprendre més sobre les abelles no us podeu perdre el BCN Honey Fest que tindrà lloc aquest dissabte (https://www.bcnhoneyfest.com/) i on la Clara ens explicarà en persona l’experiència de l’hotel d’insectes, a les 12:30 (https://www.bcnhoneyfest.com/bee-talks/). No hi podeu faltar.

Ah! I no us oblideu que diumenge tenim la primera jornada a l’hort del curs. Us hi esperem!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s