Pla del Joc a l’espai públic

Benvolgudes i benvolguts

Des de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport  de l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona s’està elaborant de forma transversal i participada el Pla del Joc a l’espai públic a la ciutat de Barcelona amb horitzó 2030.

Per primera vegada la ciutat de Barcelona es planteja fer política pública en relació al Dret al joc un dret reconegut per Nacions Unides tan important com el dret a l’educació, a la salut o a l’alimentació. És un moment únic en el que ens agradaria molt comptar amb la vostra participació.

Us convidem a participar a les sessions temàtiques que es realitzaran tots els dimarts del mes d’octubre de 17:00h a 19:00h a la Fàbrica del Sol

Les sessions previstes són les següents:

–        2 d’octubre:  Com fer una ciutat jugable per a persones de 0 a 99 anys.

–        9 d’octubre:  Com fer una ciutat jugable amb perspectiva de gènere.

–        16 d’octubre: Com potenciar la diversitat cultural als espais de joc.

–        23 d’octubre Com estimular el joc a l’aire lliure i la seva importància social,  en el marc d’una ciutat educadora

–        30 d’octubre: Com potenciar la convivència i enriquir la vida comunitària al voltant del joc.

Les sessions tindran dues parts. Una primera part de contextualització dels elements bàsics a tenir en compte per centrar el marc del debat. Una segona part de reflexió i taller creatiu per elaborar propostes en aquell àmbit.

Les sessions son obertes a la ciutadania que està convidada a participar juntament amb tots els agents socials, entitats professionals referents en l’àmbit i tècnics municipals de les àrees i de districtes vinculats en les diferents temàtiques.

Paral·lelament a les sessions temàtiques, a partir del més d’octubre, s’obrirà al Decidim Barcelona un espai de participació on-line per a poder fer aportacions.

Esperem que la proposta sigui del vostre interès.  Hi ha places limitades i en cas que pugueu assistir us demanem que confirmeu assistència a froma@bcn.cat  Indiqueu el vostre nom i cognoms, en cas de formar part d’alguna entitat, indiqueu el nom de l’entitat i també ens comuniqueu a quines sessions esteu interessats en participar. Si necessiteu servei d’acollida per infants ens ho feu saber i en cas que hi hagi demanda el servei estarà obert.

Si voleu tenir més informació podeu accedir a Barcelona dona molt de joc o  a http://institutinfancia.cat/projectes/ciutatjugable/

B0EA0E24-EF6F-4D5A-AB6F-7BBF9698FC29.png

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s