NOVES EMPRESES DE GESTIÓ DE PATI I MENJADOR

Ja sabeu que des de setembre d’aquest any, dues noves cooperatives gestionen l’espai del migdia, tant el menjador com el temps lliure.

Les raons que ens van portar a aquest canvi van ser fonamentalment les següents:

Menjador: oferir als nostres fills i filles un dinar de proximitat, fonamentalment ecològic i que recollís els últims avenços i coneixements en matèria de nutrició.

Temps lliure: Integrar l’espai de migdia dins de la línia pedagògica de l’escola, amb un projecte adaptat als desitjos de les famílies i també de la direcció del Montseny.

Per aconseguir-ho, a l’octubre de 2017 es va crear dins de la Comissió Menjador una subcomissió específica, Estudi Menjador, destinada a estudiar les necessitats del Montseny i les opcions que existien en el mercat, per posar en marxa després un procés de selecció en el qual poguéssim participar tots i totes.

Un cop definides clarament les nostres necessitats, va començar el treball de recerca. Vam fer una selecció prèvia d’unes 15 empreses que complien amb els nostres requisits inicials. De totes elles, vam mantenir entrevistes amb més de deu. Les dues finalistes van presentar el seu projecte a l’AFA en una reunió oberta (juny 2018) que per votació va triar la proposta presentada per Doble Vía iL’Esguard..

Segurament heu vist moltes cares noves, maneres de fer diferents i receptes desconegudes fins ara. Totes aquestes novetats formen part del camí. Des d’aquest blog us anirem posant al corrent d’aquells temes que considerem d’interès per a totes les famílies. Creiem que el canvi que hem realitzat és molt positiu.

Si teniu alguna consulta específica, si us plau escriviu-nos(menjadorsmontseny@gmail.com) i la tractarem.

En els propers dies us presentarem l’equip, a la cuinera, us donarem receptes de cuina i moltes coses més!

NUEVAS EMPRESAS DE GESTIÓN DE PATI I MENJADOR

Ya sabéis que desde septiembre de este año dos nuevas cooperativas gestionan el espacio del mediodía, tanto el comedor como el tiempo libre.

Las razones que nos llevaron a este cambio fueron fundamentalmente las siguientes:

Comedor: ofrecer a nuestros hijos e hijas una comida de proximidad, fundamentalmente ecológica y que recogiera los últimos avances y conocimientos en materia de nutrición.
Tiempo libre: Integrar el espacio de mediodía dentro de la línea pedagógica de la escuela, con un proyecto adaptado a los deseos de las familias y también de la dirección del Montseny.

 

Para lograrlo, en octubre de 2017 se creó dentro de la comisió Menjador una subcomisión específica, “estudi mejador” destinada a estudiar las necesidades del Montseny y las opciones que existían en el mercado para a partir de ese momento poner en marcha un proceso de selección en el que pudiéramos participar todos y todas.

Tras definir claramente nuestras necesidades comenzó el trabajo de búsqueda. Hicimos una selección inicial de unas 15 empresas que cumplían con nuestros requisitos iniciales. De todas ellas, mantuvimos entrevistas con más de diez. Las dos finalistas presentaron su proyecto al AFA en una reunión abierta (junio 2018) que por votación eligió la propuesta presentada por Doble Vía y L’Esguard.

Seguramente habéis visto muchas caras nuevas, modos de hacer diferentes y recetas desconocidas hasta ahora. Todas estas novedades forman parte del camino. Desde este blog os iremos poniendo al corriente de aquellos temas que consideramos de interés para todas las familias. Creemos que el cambio que hemos realizado es muy positivo.

Si tenéis alguna consulta específica, por favor escribidnos y la abordaremos.

En los próximos días os presentaremos al equipo, a la cocinera, os daremos recetas de cocina y muchas cosas más!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s