PRESENTACIÓ ESPAI MIGDIA – GIMCANA I TASTET

El passat 26 d’octubre vam fer una gimcana per conèixer com funciona l’estona del menjador i el nou equip de monitoratge i cuina.

Vam poder gaudir d’una sèrie d’activitats relacionades amb moments del dia a dia al menjador com ara recollir els plats, rentar les dents, animar-nos a tastar tot tipus de menjar i descobrir petits secrets de cada monitor.

A les fotos podeu veure a Tere, la nostra cuinera, envoltada de nens i nenes. Clarament, l’activitat va ser un èxit. Aviat us passarem les receptes d’alguns dels plats que els nostres petits es mengen amb tant entusiasme.

La Gimcana va consistir en diverses activitats, cadascuna amb un monitor o monitora. Va ser molt divertit veure a nenes i nens portar aigua amb una cullera a la boca, llençar pilotes, cantar cançons, ordenar fitxes amb fotos i endevinar la resposta a les preguntes sobre els monitors.

Aquí us deixem una foto de l’equip, les preguntes que els vam fer i les respostes. Sabeu qui és qui?

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s