Jornada Educativa PEB 9-2-2019

Des de el Districte de Gràcia ens fan arribar aquesta invitació per a totes les families dels barris de Vallcarca, Penitents i el Coll:

Ens agradaria comptar amb la teva participació en la Jornada Educativa del proper dissabte 9 de febrer (9:30 – 13:30h), Escola Rius i Taulet (Pl. de Lesseps, 19).

En aquesta Jornada debatrem amb Jordi Collet (referent en la perspectiva d’educació comunitària), presentarem els resultats del procés de diagnosi del Pla Educatiu dels barris de Vallcarca, els Penitents i el Coll (que ha comptat amb la participació de més de 200 agents, infants, adolescents i joves) i habilitarem espais per al recull de propostes en el treball dels reptes educatius dels barris.

El Pla Educatiu de Barri ha de ser un projecte de tota la comunitat, és molt important que el proper dissabte podem comptar amb la teva participació. Quins són els reptes educatius del nostre barri? No hi faltis!

Recordeu que hem habilitat un espai per a la participació d’infants, adolescents i joves. Considerem molt important incorporar la seva visió en la construcció dels reptes educatius del barri.

Cal inscripció: Inscripcions Jornada

5E3343AD-1D55-46A3-BB9E-CEAEDD9DF003

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s