Projecte “El Món a la Meva Escola”

El projecte El Món a la Meva Escola promou la incorporació de les diversitats familiars a la comunitat educativa i fomenta una mirada intercultural en la ciutadania, a partir d’un treball conjunt entre AMPA/AFA, centres educatius i entitats, serveis i equipaments del territori.
La seva tasca es desenvolupa tant en l’àmbit escolar com en el comunitari, entenent les AMPA/AFA com un primer espai de relació per a la participació de mares i pares a la comunitat educativa, als centres educatius com a element clau per al foment de les relacions amb les famílies immigrades i les entitats com a espai d’intercanvi cultural. El projecte fomenta vincles entre la ciutadania de diferents contextos culturals per afavorir una societat intercultural.”

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s