Cicle de tallers “La volta al món en 5 plats torna a El Món a la Meva Escola: FOGONS ANTIRUMORS”

Cicle de tallers “La volta al món en 5 plats torna a El Món a la Meva Escola: FOGONS ANTIRUMORS”

Es tracta d’uns tallers en què, a partir de l’elaboració d’un plat, coneixerem la diversitat cultural present a la nostra ciutat. Ens ho explicaran persones de diferents orígens culturals i, en alguns de les escoles, comptarem amb la col·laboració de famílies dels centres educatius participants.

MONTSENY: El Sandro pare del Nicolás de 1r i  l’Angelo pare de la Dora de 2n.

Les famílies de les escoles que hi participen es podran inscriure gratuïtament a les sessions que vulguin (a una o a vàries), omplint la butlleta de confirmació d’assistència que trobaran a la circular que els facilitaran des de cada centre educatiu, o bé mitjançant aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: 

Formulari d’inscripció

Com l’any passat, l’activitat es dirigeix a persones adultes però també hi podran participar els infants conjuntament amb les seves famílies. El període d’inscripció s’acaba el dilluns que ve, 25 de març, i les places són limitades.

Les sessions es duran a terme els dijous de 17.30 a 19.30 h en el calendari següent als centres educatius:

•Escola Josep M. de Sagarra – Rússia: 28 de març

•Escola Montseny – Itàlia: 4 d’abril

•Escola Rius i Taulet – Veneçuela: 11 d’abril

•Col·legi Sant Josep – Perú: 25 d’abril

•Escola Josep Maria Jujol – Xina: 2 de maig

Es tracta d’uns tallers organitzats conjuntament entre les AMPA/AFA de les escoles Josep Maria Jujol, Col·legi Sant Josep, Rius i Taulet, Montseny i Josep M. de Sagarra, la Fundació Ciutadania Multicultural-Mescladís, el Catàleg Antirumors i la Xarxa BCN Antirumors, el Districte de Gràcia i el Programa BCN Interculturalitat.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s