Resum Diumenges a l’hort 10-11-18

A principis de novembre de l’any passat vam fer la darrera jornada del 2018 a l’hort del Turull. Aquest cop va ser en dissabte i no en diumenge com és costum perquè la vam fer coincidir amb la jornada de manteniment del Turull. Aquestes jornades reuneixen els diferents grups que fan activitats al Turull per tal de treballar conjuntament en el seu manteniment. En la jornada d’aquell dissabte, en Joan Solé ens va explicar com funciona el compostador i, entre tots, el vam buidar i el vam anar distribuint per les diferents zones del bosc, en especial en les plantes i arbres acabades de plantar. En acabar l’activitat ens van convidar a un petit refrigeri i ens van donar una bossa del compost acabat de recollir. Nosaltres, com a AFA, vam seguir al Turull i vam fer el tradicional dinar compartit entre les famílies per, després, fer un petit taller de pintures naturals. Amb plantes invasores (acant) que vam arrencar vam fer una barreja i amb pinzells fets amb fustes i cordes vam deixar que els nens i nenes alliberessin el seu esperit creatiu.

Recordem que nosaltres també podem contribuir al compostador comunitari que hi ha al Turull i ho tenim ben fàcil: només hem de portar les restes de matèria orgànica de la nostra cuina a l’escola els divendres. Aquell mateix dia els alumnes de cinquè i sisè la porten cap al Turull i part la guarden pel propi compostador de l’escola.

Durant la jornada, la Lara Saiz, de l’Aula Ambiental, ens va explicar la nova iniciativa que han tirat endavant, el Calendari Natural de Vallcarca. Des d’aquí convidem a tothom a participar-hi, realment és molt fàcil. Trobareu tota la inforamció aquí: http://www.boscturull.cat/index.php/2015-03-09-14-48-25/item/116-us-presentem-el-nou-projecte-de-l-aula-el-calendari-natural-de-vallcarca

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s