Resum Diumenges a l’hort 10-2-19

En aquest nou curs 2018 -19 des de la Comissió Natura hem volgut introduir alguns canvis en la celebració dels diumenges a l’hort. Un d’ells va ser fer-lo coincidir amb la jornada de manteniment del Turull, que va ser el passat 10 de Novembre. L’altre l’hem fet coincidir amb el primer diumenge d’activitats d’aquest 2019, que ha sigut el 10 de febrer. Aquest cop, enlloc d’anar al Turull vam decidir fer una excursió col·lectiva per Collserola tot jugant a identificar plantes i animals, en el que vam anomenar el Bingo de la Natura. Vam quedar a la parada “Carretera de les aigües” del funicular de Vallvidrera i quan ja vam ser prou families vam començar a caminar per la mateixa carretera de les aigües fins al pla de les maduixeres. A mig camí vam fer una pausa per dinar i des del pla de les maduixeres vam baixar fins l’Avinguda Vallcarca, de manera que vam poder fer una ruta tancada, començant fent servir el transport públic i acabant tornant a casa directament a peu. Una manera fantàstica d’estar en contacte amb la Natura, al costat d’una gran ciutat i d’anar-hi de manera sostenible.

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s