Resum Diumenges a l’hort 24-3-19

En el darrer diumenge a l’hort, que va coincidir amb l’inici de la primavera astronòmica, vam tornar al Turull i aquest cop per muntar el tipi de l’AFA, que simbolitza molts dels valors que defensem. I si el vam poder muntar va ser gràcies a que el dia abans, un grup de famílies es va reunir a l’escola per arreglar-ne la tela que havia quedat malmesa pels actes vandàlics de l’any anterior. Per arreglar la tela es va poder comptar amb unes màquines de cosir de “El Món a la Meva Escola” i la experiència de la Marta també amb l’animació de la Júlia que va organitzar un taller de cants pels infants mentre les famílies treballaven amb la tela. A més a més, la Júlia també va aconseguir nous pals per substituir els que  s’havien fet malbé. Així doncs, diumenge vam poder-lo tornar a muntar al Turull però aquest cop el vam desmuntar al finalitzar la jornada. I no ens podem oblidar de l’inestimable col·laboració del Jose, que es va dedicar a arreglar el banc de fusta que hi ha al costat del jardí de papallones i que l’Escola utilitza per guardar utensilis per l’hort.

Va ser un diumenge esplèndid amb molt bon temps i totes les famílies vam gaudir molt del dia, de l’entorn i de la companyia. Però com ja hem dit més d’una vegada, no ens hem de deixar enganyar: aquestes altes temperatures, aquesta manca de pluja i tot durant tants dies seguits no són normals ni són casos puntuals. Són una demostració palpable dels efectes del canvi climàtic que els humans hem creat. I hem de lluitar per revertir els seus efectes, per garantir que els nostres fills i nets puguin viure en un planeta sa, ric naturalment i divers. Nosaltres, modestament però de manera incansable, ho intentem des de la comissió. Uneix-te a nosaltres enviant un correu a naturamontseny@gmail.com  i serem més i com més serem més farem!

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s