Can Carol, futur Casal de Barri

Can Carol serà un casal de barri, això segur. Cal veure però, qui gestionarà l’equipament. L’Afa Montseny junt amb altres entitats del barri, hem constituït una Federació d’entitats per a gestionar-ho de forma comunitària.

Volem que Can Carol sigui un espai per gaudir del temps de lleure i a la vegada que fomenti l’esperit crític. Que dongui cabuda a diferents iniciatives així com que promogui noves accions cohesionadores amb els diferents agents del barri.
I creiem que la millor manera de gestionar-ho és prescindint d’empreses i posant en valor la capacitat de autogestió i corresponsabilització dels veïns i veïnes de Vallcarca, que per altra banda porten anys reclamant equipaments pel barri.

A l’espera de l’adjudicació, hem pogut veure l’espai i les obres de remodelació.
L’ interior està organitzat en dues plantes més un terrat. A l’interior la fusta és el material que predomina i li dona un toc càlid i acollidor. Amb els tècnics de les obres s’ha debatut sobre els usos de les diferents plantes (espai polivalent a la planta baixa, sales-taller i cuina comunitària a la segona, espai per a coberta vegetal, horts i cultius hidropònics al terrat..)

També està sobre la taula el futur de la plaça que tothom coneix com la plaça de la Figuera. Un espai molt viscut, punt de trobada veïnal i centre de les Festes Major Alternatives del barri.

Convidem a la comunitat educativa, tant escola com famílies a pensar en Can Carol com un espai més per “fer barri”, obert a propostes educatives i socials.

Per més informació us podeu posar en contacte amb la comissió d’exteriors: afersexteriorsmontseny@gmail.com

Més informació:

Notícia BTV, Dimecres, 18 de Des del 2019, a les 16.52

La nova Federació d’Entitats Amigues de Can Carol i Consolat proposa una gestió cívica basada en l’autogestió i la memòria històrica

Twitter

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s