Qui som?

L’ Escola Montseny té unes característiques específiques que la fan molt especial.

El nombre limitat d’alumnes adscrits en una sola línia escolar, la localització al barri, el més que proper entorn natural  i la riquesa en la diversitat cultural de les famílies serien a grans trets uns factors bastant representatius de la personalitat del centre.

Totes aquestes especificitats també conformen una AFA molt especial. Petita però amb voluntat de fer coses i formada per pares i mares amb il·lusió que treuen part dels seu temps de lleure per garantir uns serveis essencials com són les activitats extraescolars, la celebració de les festivitats, l’acollida matinal, el casal d’estiu, la venda de xandalls i  bates, per citar només uns quants exemples.

En l’AFA del Montseny apostem per una estructura organitzativa formada per comissions flexibles, autònomes i mixtes (amb els docents) encarregades de temes importants i liderades per pares i mares que volen implicar-se en el seguiment d’ aspectes concrets de l’Escola reflectits en aquestes comissions segons el seu interès i la seva disponibilitat.

La junta vetlla per garantir aquesta estructura i posa a la disposició de pares i mares que ho requereixin també un ventall de projectes concrets que necessiten seguiment i algú que se’n encarregui més enllà del escassos recursos humans que representa la mateixa junta directiva.

Entenem que l’AFA som tots, i per tant demanem l’ implicació de tothom perquè quants més siguem implicats a més podrem arribar en benefici dels nostre fills i filles.

TOTS SOM MONTSENY!

TOTS SOM AFA!

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s