Acta 02/04/2014

 

ACTA: De l’Assenblea General ordinària de l, Ampa el dia 2 d’abril del 2014.

 

Assistens:

Albert Peña ( President)

Anna Rocasalbas ( Tresorera)

Elisenda Montoya ( Vicepresidenta)

Bàrbara Glaenzel ( Secretaria)

Montse Pla ( Comissió comunicación i menjador)

Sara Aguilella ( Comissió de festes)

Mercè Capellades ( Extraescolars)

Bárbara Correia ( projectes)

Josep Mª Fiter ( Comissió d’afers exteriors)

Anna Piferrer ( Comissió de festes)

Judith Benet

Eva Miranda

Mª Isabel Sánchez

Anne Bereziat

Daniela Rodríguez

Teresa Estivill

Gaspar Argüello

Aroa Soriano

Marga Ibáñez

Wanja kahlert

Susanna Domper

 

 

Ordre del dia:

  • Presentació a càrrec de l’Albert Peña ( president de l’Ampa)
  • Extraescolars
  • Estat de comptes a càrrec de l’Anna Rocasalvas
  • Casal d’Estiu i projectes

 

Desenvolupament:

 

  1. L’Albert ens parla de les tasques de la nova Junta. Ens vàrem proposar una sèrie

de fites que han estat assolides però que cal desenvolupar. Que són:

Incrementar el nombre de socis que ha estat aconseguit però continua essent molt baix.

Millorar la imatge del centre i donar-lo a conèixer. En relació a aquest punt, ens hem incorporat a la Coordinadora d’Escoles Públiques de Gràcia, on hi som actius, hem tingut contacte amb altres Ampes com per exemple la del Farigola per tot allò que tenim en comú i per les extraescolars, i també som presents al districte formant part del Consell de barri i de les taules veïnals.

I l’altre punt era crear una estructura de comissions flexibles i mixtes amb el professorat.

Es parla de la comissió de Pares i formación que està duent a terme la Demon, de l’esforç de comunicación interna i externa que s’està fent, amb les famílies, la dirección de l’escola amb reunions periòdiques amb la Pilar, perquè entenem que la comunicación és l’eina per explicar tot el que fem i com ho fem.

En resum l’Albert diu que hem de continuar professionalitzant l’Ampa i per tal necessitem més gent.

 

  1. La Mercè ens parla de la difícil gestió de les extraescolars a causa de les quotes impagades, que desgraciadamente és bastant habitual, de lo desagradable que resulta la feina d’anar darrera les famílies per aquest tema, i les despeses i feina que generen el retorn de rebuts.

Per tot això es va fer una reunió de la Junta per pendre determinacions en aquest tema.

La Mercè s’ha reunit amb empreses que porten i gestionen les extrescolars dels centres com també amb el Farigola per saber com complementar les extraescolars que oferten ells.

En la reunió de la Junta es va decidir encarregar part de les extraescolars a l’empresa Divers i altres que les gestionem nosaltres.

Així que Divers ens portarà les extraescolars de ioga, circ, judo, dansa creativa i dansa contemporània. Continuarem fent el futbol i el patinatge amb el Farigola, i de les que gestionem nosaltres, música es farà amb l’escola Colors and music, la piscina es parla de canviar al Putxet si tenen hores lliures o si ens quedem al Fitness Lleure no serà en divendres. Pel que fa a l’anglès està per decidir si continuem amb els d’ara o canviem d’escola d’idiomes.

En aquesta reunió també es va decidir fer un sondeig a final de curs de quines extrescolars interesen per tenir información i una mínima previsión de les matricules.

S’acorda en votación per majoria que tots els que vulguin fer alguna extraescolar han de ser socis de l’Ampa.

  1. L’Anna ens porta còpia dels comptes per qui vulgui consultar i ens diu que la situación econòmica es manté.

Es parla d’idees per recaptar més diners com els mercadillos i arrel d’això també es parla que a la última Assemblea de l’any s´hauran de fer un pressupost per partides, en què ens gastarem els diners i quants per cada front.

 

  1. La Bárbara Correia ens informa que el Casal d’Estiu d’enguany el farà l’Associació Esportiva de Ciutat Vella, i es farà conjuntamente amb l’ Escola Farigola. Degut a que aquesta fa obres per aquestes dates, s’ha decidit unir forces i ofertar el Casal junts a les instal.lacions del Montseny. La Bárbara ens trasllada la seva satisfacció per tal entesa i tots estem d’acord que és una fita important per millorar les relacions i poder compartir en igualtat de condicions.

També ens parla del projecte del camí escolar, el bus a peu, i la Silvia ( mare de l’Eidan de 5è) s’ofereix voluntària. Per dur-lo a terme calen pares voluntaris que facin el recorregut del camí escolar.

Es torna a parlar també del Món a la Meva Escola.

 

A torn obert de paraula, s’acorda per dotze votacions a favor canviar el xandall de l’escola perquè és car, no abriga i la tela no és bona. Es decideix mantener el color verd i la cremallera.

Es parla també de la festa de fi de curs. Caldrà fer votacions per decidir si fem els inflables com d’altres anys o pensen en alternatives més adients amb l’Escola a la Natura. Es parla d’una màquina de cotò de sucre, de fer menjar del món ( dins el projecte El Món a la Meva Escola) i la possibilitat de fer festa de l’espuma.

 

Sense res més a tractar s’aixeca la sessió.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s