Acta 05/05/2016

Acta 05/05/2016

 

Acta Assemblea AMPA Montseny

S’aprova l’acta anterior.

L’Albert (President en funcions AMPA fins la primera assemblea del curs vinent) dóna la benvinguda a la gent de l’Assemblea de Vallcarca que expliquen la situació al barri i el pla de mobilitzacions popular per aturar el pla urbanístic vigent. Animen a les famílies a sumar-s’hi i a participar dels actes convocats.

 

Aprovació Manifest i comunicat

Es debat el manifest i el comunicat (iniciativa de la passada assemblea d’una mare) que es vol fer arribar al consorci per tal de que es tingui present el parer de les famílies respecte el model d’escola i l’elecció de la nova directora. Es vota per majoria absoluta tirar endavant la proposta de la junta.

Es modifiquen alguns punts, deixant un manifest – comunicat, amb voluntat constructiva i amb vocació d’impulsar el projecte a la natura.

Es decideix obrir un període d’al·legacions per tal de que les famílies no presents puguin aportar els seus punts de vista i incloure’ l s posteriorment al redactat consensuat. Es convocarà a les famílies a participar mitjançant correu electrònic i penjant el manifest-comunicat al suro de l’escola. Una vegada passat el període d’al·legacions fixat en dues setmanes i de recollir les noves aportacions s’enviarà el manifest –comunicat al consorci d’educació.

Adjuntem manifest i comunicat aprovat per majoria absoluta, cap vot en contra i dues abstencions.

 

Festa de fi de curs

La comissió de festes (Esther Murilo) explica el plantejament de la festa de fi de curs d’enguany, similar al de l’any passat, i s’aprova per majoria.

S’aprova també fer un regal de comiat a la directora de l’escoal sortint.

Es conclou l’assemblea.

NOTA: (dies després de l’assemblea la persona que havia d’assumir el càrrec de presidenta de l’AFA, se’n desdiu al·legant motius personals. Com la antiga junta està al càrrec fins a la propera assemblea del curs vinent és decideix que es tornaran a votar tots els càrrec de la nova junta aleshores)