Acta 16/01/2014

ACTA : De la reunió de l’AMPA a l’Escola Montseny el 16 de gener del 2014, a les 16.45 h.

 

Assistents :

 

Albert Peña ( President)

Anna Rocasalbas ( Tresorera)

Elisenda Montoya ( Vicepresidenta)

Bàrbara Glaenzel ( Secretaria)

Lara Domingo

Sara Aguilella

Ana Karina Mayans

Montse Pla

Bárbara Correia

Aroa

 

Ordre del dia :

1. Video captació noves families

  1. comunicació famílies
  2. Seguiment periòdic comissions
  3. Investigació horària
  4. El Món a la teva Escola

 

Desenvolupament :

 

  1. L’ Albert ens explica que la reunió amb la Pilar per tractar el guió del video va anar bé. Estem tots d’acord amb els tres eixos principals del video. Escola a la natura, diversitat i escola petita i familiar. Ens diu que la Pilar no veu problema amb els drets d’imatge, només cal informar a les famílies i enviar un planing del que es farà aquell dia.

Cal enviar també un e-mail al Consell Escolar i als Mestres amb tota la informació del Video.

S’acorda crear un equip video i que aquest sigui: Sara Aguilera, Anna Rocasalvas i Bàrbara Glaenzel.

Si es confirma l’assistència del Joan Carreras ( pare i actor que sortirà al video), l’enregistrament es farà el 23 de gener al matí.

Posteriorment a la gravació es farà el muntatge amb les gravacions frases mediàtics i amb un tema musical encara per definir. El Víctor ( pare de la Daniela de P3) ha ofert les instal.lacions per fer el montatge i el Xavi ( pare de la Lupe de P3) per dur-lo a terme.

Paral.lelament al video la Lara Domingo i la Bàrbara Correia han estat amb contacte amb escoles bressol públiques del barri per la captació de families i ens proposen que si tenim contactes d’ escoles bressol que enviem contacte a l’e-mail de l’Ampa.

La Jornada de Portes Obertes a l’Escola Montseny serà el 21 de febrer i s´ha quedat amb la pilar que representants de l´Ampa hi assistiran. Ens passarà les visites i nosaltres ens repartirem la setmana.

La Pilar també ens diu que cal fer una pancarta que digui Portes Obertes i que ha de ser de tela ( que parlem amb el Manel delegat de P5). Nosaltres proposem que també podria contenir l’eslogan Vine al Montseny escola a la natura.

La Lara ho comenta amb la Pilar i també li demana flyers de l’escola per repartir.

 

  1. La Montse Pla ha desenvolupat una estratègia de comunicació a través del blog, facebook i twiter que ha estat molt ben vinguda.

 

3.L’Albert proposa un seguiment periòdic de les comissions cada tres setmanes a través del correu de l’Ampa.

L’Anna aprofita per ensenyar-nos el pressupost que ha demanat per la tanca. Puja 4600€ i consta d´una valla de ferro que fa tot el recorregut. Estem d´acord que és massa car i que potser no cal fer tota la valla, només tapar l’accès.

La Sara li demana al seu marit que en faci un altre a l’empresa on treballa.

Es parla també la de comissió extraescolars. Estem d´acord que la Mercè necessita ajuda i l’Albert i l’Anna en parlaran amb ella.

 

  1. L’Ana Karina Mayans ens parla de la reunió que van tenir ella i l’Albert amb l’Escola Congrés dels Indians sobre la redistribució horaria lectiva que tenen. Ens diu que ens enviarà un correu amb tota la informació, també ens diu que a dia d’avui ja no agafen sol.licituts per aquestes demandes de mobilitat horaria al Consorci. Però també creu que cal treballar-hi per tenir-ho preparat per un futur.

 

Es parla de que les comissions siguin mixtes, mares i pares i professors. Caldrà fer un e-mail a la Pilar per que els professors se sumin a les diferents comissions.

 

  1. Lara i la Bàrbara Correia ens expliquen que han parlat amb la tècnica del projecte El Món a la Meva Escola i proposen vincular activitats que ja es fan a l, escola amb el projecte, com el dinar que es fa de benvinguda a les famílies de P3 o el sopar de final de curs aprofitant per tractar i treballar les tradicions de les diferents cultures que convivim, a través de la gastronomia, la música…

 

Sense res més a tractar, s’aixeca la sessió.

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s