Acta 22/10/2013

ACTA: De la reunió de la Junta de l’Ampa el dia 22 d´octubre del 2013.

Assistens:
Albert Peña
Anna Rosacalbas
Elisenda Montoya
Bàrbara Glaenzel
Montse Pla
Sara Aguilella
Ordre del dia:
1.     Trobar data per fer una reunió amb la Pilar directora de l´Escola Montseny
2.     Repartiment de tasques urgents
Desenvolupament:
Es tria la data del 29/10 per fer la reunió de presentació de la Junta amb la Pilar.
En aquesta trobada s’ha de tractar, a banda de la presentació formal de la Junta i del propòsit de sumar esforços, els temes següents:
-bústia / taulell d’anuncis AMPA
-demanar projecte educatiu del centre
-demanar llistat Delegats
-possible presencialitat al menjador (1 dia) per valorar el servei
-propòsit millora d’imatge del centre
En relació a aquest últim punt es parla de fer actuacions en aquest sentit (trobada i accions conjuntes AMPAS Montseny – Farigola, video anti clixés).
Es parla també de marcar-se l’objectiu d’ ampliar el nombre de socis de la junta (arribar a 70). En aquests moments l’acollida matinal es deficitària (costa més el servei que els ingressos que representen les famílies apuntades). L’AMPA necessita + ingressos. S’han de fer accions en aquest sentit. La Bàrbara G. Serà la persona de referència en aquest tema. Ella també mirarà i comunicarà com està el llistat de socis actual i els que han pagat i els que no.
 En relació això s’ha de continuar organitzant el correu de l’AMPA per grups (la Montse se’n encarrega) en JUNTA, DELEGATS (ens ho de passar la pilar), COMISSIONS, SOCIS (ho ha de transmetre la Bàrbara), POTENCIALS COL·LABORADORS.
Es decideix continuar aprofundint en el repartiment de tasques per COMISSIONS de pares voluntaris. L´Albert farà una carta tipus de benvinguda per a que comencin a organitzar-se i a presentar propostes.
La Comissió de Festes ja està en funcionament per la Castanyada. I tenen per endavant també el tema del projecte tiet del tió que vàrem rebre al correu de l’AMPA i se’ls hi va enviar.
La Comissió de menjador està en funcionament (Montse Pla).
La Comissió de medi ambient i manteniment està vacant i s’ha d’oferir al mailing de POTENCIALS COL·LABORADORS
Dins de les accions de millora de la imatge del centre la Montse Pla també parla de sumar-se a la iniciativa d’algunes escoles de fer el seus gegants.
Amb la Comissió d’Afers Exteriors (Josep Maria) s’ han de tractar els temes de l’accés al Parc Güell, la valla de la sortida de l’escola, i el tema iniciat a la junta anterior sobre el parc de fustes.
La Bàrbara Correia s´ha ofert a portar el projecte del Camí Escolar sobre el qual vàrem rebre un correu del districte amb la voluntat de reprendre el tema.
S’ ha de fer un cartell pel despatx de l’AMPA amb les hores d’atenció a les famílies i venda de samarretes que dur a terme una mare, la Corinne s’encarrega de penjar-lo i l’horari d’atenció a les families serà els dimarts i dimecres  de 16.45 a 17.30.
L’Anna, la tresorera, farà el traspàs amb la tresorera sortint (Judith) i farà un anàlisi de l’estat de comptes actual i el pressupost 2013-14.
La Merçè passarà els rebuts de les extraescolars i pagarà mensualment a les empreses i autònoms que les imparteixen.
 Finalment es parla sobre el tema Casal d’Estiu i repetir el de l’any passat s´ha dit que haurem de fer una valoració una mica més endavant.
Sense res més a tractar s´aixeca la sessió.

 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s