Apunta’t

Apuntar-se a les COMISSIONS

Vols participar activament amb l’AFA de l’escola? Fent clic al següent enllaç, et pots apuntar a la comissió que t’abelleixi!

>>>ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ A COMISSIONS

Apuntar-se a la BORSA de la BIBLIOTECA

Aquesta borsa ha de servir per a obrir la BIBLIOTECA de l’escola alguna tarda a la setmana, de 16,45h a 17,45h (Després de l’horari lectiu). Per a engegar aquesta interessant iniciativa us demanem que apunteu quin dia us aniria millor com a responsables dels espais, per a veure quina disponibilitat teniu les families.
Es tracta d’obrir i tancar els dos espais (biblioteca i sala de families) tenir cura que es faci un bon ús dels espais i gestionar el servei de prèstec de llibres.

Fent clic al següent enllaç, et pots apuntar a la Borsa!

>>>ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ A LA BORSA DE LA BIBLIOTECA

Apuntar-se a la BORSA de mares/pares/avis

Aquesta borsa de mares/pares/avis ha de servir per assegurar que les nenes i nens de l’escola, puguin fer les sortides previstes (a l’hort, al bosc).
Si teniu disponibilitat durant les hores lectives, apunteu-vos a la borsa. D’aquesta forma l’escola disposarà d’un llistat de mares/pares/avis que complementarà, en cas de necessitat, el nombre d’acompanyants en les sortides.
Es preveu que serà sobretot útil per a infantil, i es preveuen més sortides els dimarts i dijous pel matí. Gràcies.

CONDICIÓ: Es procurarà que les mares/pares/avis apuntats NO acompanyin als seus fills, per a no trencar les dinàmiques de grup.

Fent clic al següent enllaç, et pots apuntar a la Borsa!

>>>ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ A LA BORSA

 

Tots junts fem l’AFA! tots junts fem el Montseny!