Comissió per l’èxit educatiu

La comissió per l’èxit educatiu s’encarrega d’organitzar tallers i xerrades per a les famílies que puguin ser del seu interès i utilitat: temes com la  coeducació, la seguretat infantil, salut infantil i molts d’altres.

Al bloc, al Facebook i al Twitter de l’Afa s’informa de totes les xerrades i tallers que s’organitzen al llarg del curs.

Apunta’t al bloc i segueix-nos a les xarxes socials per estar ben informat!

Projecte Cafè de les Famílies  i Biblioteca

Gràcies a una subvenció, gestionada conjuntament amb l’escola, podem recuperar unes aules de l’antic parvulari per crear-hi una biblioteca i una sala per a les famílies. Durant els propers dies de febrer i març es farà la reforma amb la partició de totes les famílies de l’escola.

Teniu informació de la jornada de treball que es va fer el passat cap de setmana del 25 i 26 de febrer de 2017 als post del nostre bloc! Gràcies a totes les persones que hi van participar! Quedarà un espai fantàstic!

El cap de setmana 11 de març vam seguir treballant!

Actualment, una de les aules de l’antic parvulari és la sala de l’Esplai Sant Jordi i utilitzen part de l´edifici els dissabtes de 16,30 a 19 hores per nens i nenes de 5 a 17 anys. Més informació a www.esplaisantjordi.org.

Projectes amb “El món a la Meva Escola”:

El projecte El Món a la Meva Escola té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i promou la incorporació de les diversitats familiars a la comunitat educativa. Treballa conjuntament amb les escoles i les AMPA i AFA com nosaltres, contextos idonis des d’on treballar la inclusió, tot entenent la diversitat cultural com a riquesa que cal conèixer i compartir, i tot promovent un diàleg intercultural entre les famílies de diferents procedències, llengües i cultures.

Xerrades i tallers:

CURS DE CATALÀ NIVELL BÀSIC 1 . Gratuït i  obert a tothom major de 16 anys!

S’ha organitzat un curs de català obert a totes les persones del barri i major de 16 anys interessades en aprendre la llengüa.

  • De dilluns a divendres de 15 a 16,30h. Intensiu del 18 abril al 30 maig.
  • La data límit per inscriure’s al curs és el 4 d’abril.
  • Es farà al Montseny, si arribem al nombre mínim d’inscrits, que són 20.
  • Les persones que hi estiguin interessades, poden inscriure’s al curs bé enviant un correu electrònic a enadal@cnlp.cat o bé presencialment a l’Escola Montseny (en horari escolar).
  • Es farà a l’Escola Montseny i està organitzat per l’Afa Montseny, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lungüística i el projecte El món a la Meva Escola.

Si ens voleu contactar: exiteducatiumontseny@gmail.com