Preguntes freqüents

Al llarg d’aquest dies hem rebut moltes preguntes per part de pares i mares que volen conèixer les tasques que fem a l’Afa i les hem recollit aquí:

 • Quina quota es paga a l’Afa Montseny? La quota és de 40 euros l’any per família.
 • Quan es paga la quota de l’Afa? La quota es pot pagar durant tot el curs escolar.
 • Com es paga la quota de l’Afa? La quota es pot pagar mitjançant un ingrés la nostre compte bancari (el trobareu en aquesta pestanya: Fes-te socia) També es pot pagar en efectiu, al despatxet de l’AFA (de 16,45h a 17,15h), durant els divendres a “patis oberts”, contactant amb els companys i companyes de l’Afa.
 • Com puc contactar amb l’Afa? A través del nostre correu electrònic: afamontseny@gmail.com. També tenim una bústia blanca a l’entrada de l’escola. I a la porta del despatx hi tenim un cartell amb els horaris d’atenció.
 • Les activitats extraescolars les organitza l’Afa? Sí, i teniu informació de les activitats extraescolars i dels serveis d’acollida al nostre lloc web. Durant el mes de juny ja es comencen a avançar les informacions de les activitats extraescolars del curs següent. Hi ha activitats que les fem conjuntament amb l’Afa de l’Escola Farigola.
 • Hi ha Casal d’estiu? Sí! L’organitza l’Afa del Montseny juntament amb l’Afa de l’escola Farigola i s’utilitzen els espais d’ambdues escoles.
 • El menjador el gestiona l’Afa? Si, l’AFA Montseny gestiona el menjador i l’espai del migdia. Es va fer la selecció de les cooperatives a les qui subcontractem els serveis, i són Doble Via, el menjador, i Esguard, els monitors i l’espai migdia posterior.
 • Quines comissions hi ha a l’Afa Montseny?  Tota la informació la trobareu al nostre lloc web i als posts del bloc.
 • Què són els Diumenges a l’hort? Un diumenge al mes ens trobem a l’hort de pares i mares que l’Afa té al Bosc del Turull. Cuidem l’hort i fem tallers amb els nostres fills i filles i acabem la trobada amb un bon pica a pica! La comissió de l’hort organitza les activitats i gestiona i marca les pautes dels cultius. Grans i petits gaudim del Bosc del Turull! Tothom hi està convidat!
 • Què és el Bosc del Turull: El Bosc i la seva Aula ambiental són un equipament municipal d’educació ambiental centrat en el coneixement i la protecció del bosc i adreçat a la ciutadania en general i en especial a les escoles i instituts de la ciutat. L’Escola Montseny, entre d’altres entitats, hi té un hort que cuida amb els alumnes i fa un ús important dels espais del bosc durant les hores lectives donat el projecte pedagògic de l’escola.
 • Què són els Patis Oberts? Els Patis Oberts són una iniciativa municipal que permet que els patis d’algunes escoles quedin oberts al públic algunes tardes d’entre setmana i també del cap de setmana i de l’estiu. A l’escola Montseny, cada tarda de divendres hi ha Pati Obert i acollim a l’escola veïns i veïnes del barri. Tothom hi està convidat i és un espai de jugar i parlar!
 • Puc participar a l’Afa i a les seves comissions? És clar que sí! Tothom serà molt benvingut! Us hi esperem!

Esperem totes les vostres preguntes: afamontseny@gmail.com

Gràcies!