Projecte Natura

Bàsicament es fonamenta en promoure la relació dels infants amb la natura amb sortides setmanals al bosc, amb una relació estreta amb l’Aula Ambiental del Bosc del Turull i vinculant els projectes dels infants de l’escola a la natura.

La Comissió Natura de l’AFA fa el seguiment i recolzament del Projecte Natura, singular a la nostra escola i eix vertebrador del seu programa educatiu.

Podeu llegir el Projecte Natura a la web de l’escola: https://agora.xtec.cat/ceipmontseny-barcelona/lescola/projecte-educatiu/projecte-natura/

La Comissió Natura també complementa i amplia aquests projecte amb activitats i projectes dins i fora de l’escola. Per a visibilitzar i engrescar a les famílies a participar en aquest projectes, tant de recolzament com de complement a l’escola, estem desenvolupant una MEMÒRIA amb els projectes en els quals estem il·lusionats els darrers anys i idees de projectes que esperen la iniciativa i participació de les famílies. Us adjuntem l’enllaç:

http://memoria.afamontseny.com/Comissio-Natura

CONSULTEU ELS PROJECTES I ENGRESQUEU-VOS! Si teniu dubtes, contacteu amb naturamontseny@gmail.com

Els objectius en detall de la Comissió Natura els podeu llegir a: https://afamontseny.com/comissio-natura/

També adjuntem el document de Bones pràctiques ambientals en els esdeveniments de l’AFA, aprovat a l’assemblea del 5 d’abril de 2019.