NO a la LOMCE

Ens declarem una AMPA insubmissa a la LOMCE. 

Per què? Doncs perquè la llei que ha creat el Sr.Wert: Introdueix la gestió empresarial en els centres/Modifica el currículum = inseguretat professional/  Introdueix la mobilitat funcional i geogràfica del personal docent/Menysprea la tasca del professorat/No valora l’avaluació contínua/Crea centres d’elit/Controla i centralitza del sistema educatiu/Crea una carrera d’obstacles per a l’alumnat/Selecciona de forma primerenca a l’alumnat/ Redueix la participació de la comunitat educativa…i podriem continuar donant moltes més raons!

Per això, us animem a que feu una ullada al web Noalalomce per tal d’estar ben informats de totes les seves conseqüències:

http://www.noalalomce.net/

No estem d’acord amb les proves de tercer de primària doncs no aporten absolutament res. El que demostren ,únicament, és la incapacitat dels governants d’entendre que les nenes i els nens són persones i no robots que memoritzen per fer exàmens i tests que no els hi aporten res a cap nivell. Prou de jugar amb els alumnes!

No ens enganyen!No són les proves de sempre! Són les proves de Wert!  #NOselectivitatWERT #SÍeducacióINCLUSIVA #TotsSomTercer #LOMCEescullmemoritzar

  

                 

Deixa el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s