Menjador i espai dels migdies

 1. INSCRIPCIONS (menjador i acollides)
 2. Menús
 3. Les Cooperatives
 4. Funcionament
 5. Gestió de l’espai dels migdies

1. Inscripcions (menjador i acollides)

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir de l’1 de juliol i fins el 20 d’agost obrim les inscripcions del servei de menjador i acollides del curs 2022-2023, trobareu la informació en català i castellà en els arxius adjunts, així com les instruccions per a fer el registre on line en la plataforma d’inscripcions:

En català:

Instruccions inscripció 2022_Català

Carta info inscripcions 2022-23 CATALÀ

En castellano:

Instrucciones inscripción 2022_Castellà

Carta info inscripcions 2022-23 CASTELLANO

2. Menús

En aquest enllaç podeu consultar els menús de cada més: Menús menjador

Les famílies dels alumnes inscrits, també podeu consultar els vostres menús al vostre espai web personal de Menja Sa (www.menjasa.coop) entrant amb el vostre accés d’usuaris.

2. Les Cooperatives

Les cooperatives de menjador i monitoratge són Doble Via i l’Esguard.

Us presentem les monitores:

En aquest enllaç podeu llegir l’ideari d’alimentació:

Model d’alimentació i proveïdors

i els proveïdors:

Mapa de proveïdors

Peix: La Platjeta www.laplatjeta.net.

Pollastre ecològic: Viu Bé www.viube.com

3. Funcionament

Horari del menjador i espai dels migdies: 12:30h a 15h.

L’AFA porta la gestió del servei de menjador, per tant per resoldre dubtes i realitzar gestions, la persona de contacte és la coordinadora del servei (Génesis) i no l’escola.

Com que les trobades presencials estan limitades pels motius de la pandèmia, quan una família vulgui comentar algun tema relacionat amb el menjador pot comunicar-se amb la Génesis per via telefònica o whatsapp o Telegram, en aquest horari: 9h a 12h i de 15h a 15.30h al següent número de telèfon 691.92.13.40, o al mail: menjador.escolamontseny@doblevia.coop

Les quotes de menjador:
– alumnes fixes: 6,54 (dia)
– alumnes esporàdics: 7,19 (dia)

El pagament dels alumnes esporàdics s’ha de fer el dia anterior o el mateix dia abans de les 9:30h. No s’accepta la reserva telefònica.

L’alumnat fix que per qualsevol motiu no puguin assistir al menjador, hauran d’avisar a la persona encarregada de la coordinació, el dia anterior o el mateix dia abans de les 9:30h, i en el rebut del primer mes del trimestre següent se’ls retornarà la quantitat de 2,50 (la part corresponent al menjar).

Els infants fixos pagaran d’octubre a maig la mateixa quantitat cada mes, ja que el preu és prorratejat. El preu de setembre i juny serà proporcional als dies lectius. Els que per algun motiu hagin de modificar o comunicar una baixa del servei, han de notificar-ho via mail abans del dia 20 del mes anterior a menjador.escolamontseny@doblevia.coop 

Els menús es publicaran mensualment al web de l’escola i de l’AFA.

Si voleu contactar amb l’AFA per qualsevol tema relacionat amb el menjador, ho podeu fer al següent mail: menjadorsmontseny@gmail.com

Les inscripcions:

Les inscripcions al servei de menjador s’han de fer (només via online) a: https://escoles.doblevia.coop

Normativa de funcionament menjadors:

En aquest pdf podeu consultar el detall del funcionament: Normativa menjador Montseny

Material que cal portar (MOLT BEN MARCAT):

NOMÉS P3:
– Pitet amb gomes en una bossa impermeable.
– Llençol de gomes (de baix) i llençol (mida bressol 120x60cm)

4. Gestió de l’espai dels migdies

Durant el curs 2017-2018 la gestió de l’espai migdia va passar a ser responsabilitat de l’AFA. També es va fer la selecció de les cooperatives/empreses subcontractades per a oferir el serveis de menjador i monitors. Entre un total de 12 candidates, després de presentacions i entrevistes individualitzades, i finalment amb la votació en Assemblea, es va seleccionar les cooperatives Esguard (monitores) i Doble Via (menjador) Tot, sempre, amb la participació de l’escola.

Us deixem els objectius que ens vam proposar aconseguir amb aquest canvi de gestió. Gràcies.

1. Objectius

 • Millorar la qualitat de l’espai migdia (menjadors i patis posteriors)
 • Ajustar la política de preus de l’espai migdia per assegurar l’equitat del sistema educatiu (en les condicions d’escolarització), i evitar la segregació en l’escola pública.
 • Promoure la sostenibilitat ambiental i social dels productes comprats i serveis contractats, que en la mesura del possible hauran de ser de proximitat, ecològics i produïts i ofertats de manera responsable des d’un punt de vista social i ambiental.
 • Incardinar i integrar l’espai migdia en el projecte educatiu de l’escola.
 • Reforçar la participació de tota la comunitat educativa de l’escola en la gestió de l’espai migdia.

2. Detall del procés

 • Aprovació del canvi de gestió en Assemblea de l’AFA (22 de març de 2018, a les 19h)
 • Aprovació en el Consell Escolar del canvi de gestió i el pla de funcionament d’aquest servei de menjador (just després de setmana santa, a concretar amb l’escola)
 • La decisió presa i el pla de funcionament ha de ser autoritzada després pels Serveis Territorials d’Educació corresponents, a Barcelona és el consorci. Autoritzat amb la firma d’un conveni a tres bandes (Consorci, Escola, AFA)
 • Selecció de l’empresa (en Assemblea del dia…)
 • Inici de la gestió